Stal Nevel

piirrospuokkeja vuodesta 2020

Dianthus

Kutsumanimi: Dianthus
Syntymätiedot: 23.06.2018, Hollanti (12 v.)
Skp, rotu: Tamma, hollanninpuoliverinen
Säkäkorkeus, väri: 164 cm, punarautias
Painotuslaji: Esteratsastus
Koulutustaso: 150 cm
Omistaja Stal Nevel, VRL-14627
Kasvattaja evm
VH20-12-0153 / PKK#
Rate My Pony 0 star prospect (0000 p) 00/2022


Pellentesque finibus vestibulum dolor, sit amet semper dui laoreet eget. Nulla hendrerit risus in dignissim gravida. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nulla sit amet justo viverra, ultrices orci et, convallis quam. Curabitur lacinia finibus urna. Donec in enim iaculis, tincidunt massa id, laoreet nunc. Morbi velit odio, ullamcorper in egestas a, mollis quis ex.

Dianthus on varsin kovin itse punainen paholainen tai susi lampaan vaatteissa. Sen yleisilme on aika lempeä ja ystävällinen, mutta auta armias, jos uskallat lähestyä sitä väärin tavoin voi nähdä korvien painuvan niskan jatkeeksi suihkukoneen nopeudella. Tamma vaatii kunnon taustatyön luottamuksen saavuttamiseksi, mutta se on ehdottomasti vaivan arvoista. Sen kerran kun onnistuu pääsemään Dianthuksen sisäpiiriin, siitä saa loppuelämäkseen lojaalin, mutta kierolla huumorintajulla varustetun kisaratsun. Kieroutunut huumorintaju näkyy parhaiten hevosen keksiminä metkuina, jotka voivat olla kaikkea aina ämpärin kaatamisesta lattialle pellavamössön päällesi sylkemiseen asti. Hyvä vinkki on, että hammasta purren pärjää pitkälle. Dianthus uskaltaa kokeilla arvojärjestyksen lujuutta ensimmäisten tapaamisien aikana, joten on erittäin tärkeää tehdä tammalle heti selväksi, kuka määrää ja ketä. Muiden hevosten kanssa Dianthus on valikoiva, eikä oletuksena voi pitää, että se tulee jokaisen kanssa mutkattomasti toimeen.

Kun päästään hevosen kanssa ratsastuspuuhiin voidaan luvata, että vauhtia ei pitäisi puuttua. On kanssa hyvä ottaa huomioon, että Dianthus on hieman potkuherkkä tyyppi, jonka peräpäätä on syytä varoa muiden ratsujen kanssa. Muuten kyljistään ja suustaan herkähkö rautias on kiva ratsastaa: se liikkuu eteen helposti ja mielellään, sekä hyppää yleensä ongelmitta esteen kuin esteen. Joskus vauhti voi korvata varovaisuuden, jolloin puomit kolisevat turhan herkästi. Niin kauan kun vauhdin saa ratsastettua fiksuksi, Dianthuksen pitäisi olla sangen pätevä hyppääjä. Maastossa Dianthus on todella reipas, mutta myös vähän herkkä kyttäämään normaalista poikkeavia asioita.

Kisapaikoilla on syytä olla valppaana. Kentällä Dianthus suorittaa muitta mutkitta sen mitä pyydetään, mutta niin sanotulla bäkkärillä tilanne voi olla vaativampi. Niin kauan kun tamma saa olla vähän omassa rauhassaan, se on helppo ja mukava käsitellä. Potkuherkkyys korostuu hevospaljoudessa, sekä Dianthus muuttuu herkästi hieman enemmän säheltäväksi. Mahdoton se ei ole käsitellä, eloisa. Hyvä matkustaja oikeassa seurassa.

Sukuselvitys

♛ i.
kwpnevm
♛ ii.
kwpnevm
♛ iii.
kwpnevm
♛ iie.
kwpnevm
♛ ie.
kwpnevm
♛ iei.
kwpnevm
♛ iee.
kwpnevm
♛ e.
kwpnevm
♛ ei.
kwpnevm
♛ eii.
kwpnevm
♛ eie.
kwpnevm
♛ ee.
kwpnevm
♛ eei.
kwpnevm
♛ eee.
kwpnevm
x

Jälkeläiset

10.02.2021 kwpn t. Bonnie v.d. Nevel i. Florestan om. VRL-11889 & VRL-05265
x

Sukuselvitys

Paris is the capital of France.

laukkakuva © Mircea VLR-14903

Kilpailumenestys

Näyttelyt:
00.00.2021 - paikka, luokka, tuom. - palkinto
00.00.2021 - paikka, luokka, tuom. - palkinto
00.00.2021 - paikka, luokka, tuom. - palkinto

Muut kilpailut
00.00.2021 paikka/kutsu - luokka - sijoitus
00.00.2021 paikka/kutsu - luokka - sijoitus
00.00.2021 paikka/kutsu - luokka - sijoitus

Ominaisuuspisteet
Hyppykapasiteetti ja rohkeus 0.00
Nopeus ja kestävyys 0.00
Kuuliaisuus ja luonne 0.00
Tahti ja irtonaisuus 0.00
Tarkkuus ja ketteryys 0.00

Esteratsastuksessa 0.00 op. (vt. 0/00) 00 starttia joista 00 sijoitusta ja 00 voittoa
Sijoitusprosentti on 00%

reaaliaikainen tilanne nähtävissä rekisterisivulta

Varustekaappi ja hoito-ohjeet

Paris is the capital of France.

Päiväkirja ja valmennukset

Tokyo is the capital of Japan.