Herzlich willkommen in Rose Grove Stable

Rose Grove Stable on vuonna 2017 perustettu piirretty kilpa- ja kasvatustalli, jossa päämääränä on inspiroivat hevoset ja kissanristiäisten kiertäminen. Allekirjoittanut haikailee myös kuvitteellisen omistajahahmon Emman tavoin kädenjälkensä näkymisen uusissa sukulinjoissa saksalaisten puoliveristen kasvatuksen saralla - asiaa ei ole kiistäminen. Miljöönä kilpatalli inspiroi omien pilvilinnojen rakentamista ja tarinoiden kuvittamista Keski-Euroopan maisemissa, itselle miltein utopisissa rakennuksissa ja tilanteissa. Rennolla otteella etenevä tarinointi ja hevosten kisaaminen kulkee omaa tahtiaan, mutta jaksaa kiinnostaa ja innostaa vuodesta toiseen.

Sen lisäksi, että talli on hiekkalaatikko omistajansa rikkaalle tai vähemmän rikkaalle mielikuvitukselle, tarkoituksena on laajentaa hiljalleen toimintaa niin sanotusti ulkopuoliselle väelle. Rose Grove tulee tarjoamaan valmennuksia, huippuja olosuhteita tulevaisuuden kilpahevosten treenaamiseen, sekä välittää satunnaisesti tuontihevosia ympäri virtuaalista maailmaa.

Ajankohtaista

14. maaliskuuta 2022 Sivujen vaihtoa uudelle ulkoasulle, siitä kaikki kiitos @turri! Pahoittelut väliaikaisesta sotkusta.

20. helmikuuta 2021 Hevosille uusia kuvia, sukujen ja luonteiden päivittelyä.

23. tammikuuta 2021 sivujen siirtoa ja remonttia aloiteltu. Tammikuun aikana tarkoituksena on siirtää mahdollisimman paljon tallin sisältöä uuteen osoitteeseen.

Suosittelemme