Liefde Stud

Severio von Driel

meriitit jne.


Nimi: Severio von Driel Syntymätiedot: 31.10.2016
Rotu: Hollanninpuoliverinen Rekisterinumero: VH20-012-0171
Sukupuoli: Ori Ikääntyminen: Satunnainen
Säkäkorkeus: 172 cm Kasvattaja: Ei virtuaalimaailmassa
Väri: Musta Omistaja: Liefde Stud (VRL-14627)
Painotuslaji: Kouluratsastus Koulutustaso: Tieto

Luonnekuvaus

Severio von Driel on kuin musta unelma, joka ei koskaan saanut kultaista luonnetta siunauksekseen. Sen tarina on alkanut aikoinaan kotimaassaan Hollannissa, jossa se pitkään sai varttua kasvattajansa tarkan silmän alla - kiukunpuuskat ja kasvattajalleen tarpeettomuus ajoivat sen kuitenkin myyntiin. On päivänselvää, että Severio tarvitsee rinnalleen määrätietoisen käsittelijän, jolla on valmiudet laittaa hanakalle orille vastaan tarpeen tullen. Sen kunnioituksen ansaitsemiseksi on tehtävä paljon huolellista työtä ja on varottava, ettei ansaittua luottamusta ja kunnioitusta menetä samalta istumalta: Severio ei tunnetusti ole kovin anteeksiantavaista tyyppiä, ei muille hevosille eikä ihmisille. Heikkomielisten on parempi kääntyä kannoillaan pois orin suunnilta, jos mielii itselleen kivaa hevoskokemusta suoda.

Hoitotilanteet ovat kohtuullisen neutraaleja, sillä Severio ei kaihda elämää ilman rutiineja. Sen temperamentti venyy uusiin tilanteisiin ja toimiin hyvin, sekä se tutkii ja pälyilee ympäristöä yleensä suurella mielenkiinnolla. Mutkatonta käsittely ei ole hoitotilanteessakaan: Severio on säikky, joten yllättäen kulman takaa paikalle ryntäävä hevonen voi saada orin pasmat sekaisin. Taluttaessa hevonen voi vaikuttaa siltä, että se lähtee lentoon hetkenä minä hyvänsä, mutta vielä tähän päivään mennessä se ei ole ylhäällä pysynyt juuri viittä sekuntia kauempaa ilman yhtäkään jalkaa maassa.

Jos hevosen selkään nousee voi jo aikaisemman perusteella odottaa aika reaktiivista ratsua, joka mielii tehdä asiat omaksi edukseen. Oikeassa ollaan. Severio ei kaihda hyödyntää äärimmäistä fiksuuttaan työstä luistamiseksi, sillä se menee mieluusti sieltä missä aita on matalin. Ori on aavistuksen hidas syttymään ja heräilemään, mikä näkyy suurimmissa osin jyräämisenä sinne minne oma mieli haluaakaan viedä. Hevonen vaatii selkäänsä ratsastajan, johon se luottaa sadalla prosentilla ja joka ei tee virheitä, sillä kuten aiemmin mainittu, Severio ei niitä helposti anteeksi anna. Lopulta kun yhteinen sävel löytyy ori on mitä loistavin kouluratsastuksessa, sillä halutessaan se on valmis antamaan itsestään kaiken kapasiteetin irti.

Kisahevosena Severiossa ei ole hirveästi moittimista. Kaikella karismallaan se oikean ihmisen kanssa ottaa tilanteen ja lavan haltuun muitta mutkitta, vaikka tammat sitä kisapaikalla tuppaa kiinnostamaan normaalia enemmän. Se ei juuri vieroksu uusia paikkoja, vaikka saattaa ylireagoida ja säikähtää arkisiakin asioita.

Sukuselvitys

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti. Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor.

x

Jälkeläiset

14.02.2021 kwpn t. Buttercup v.d. Liefde e. Eunoia van Lekker om. Kisatalli Comber
30.01.2021 kwpn o. Baxter v.d. Liefde e. Dorothea van Zon om. Sam (VRL-14805)
x

Sukuselvitys

Paris is the capital of France.

♛ i. Clayton von Driel
m kwpn, koulupainotteinenevm
♛ ii. Jonny von Driel
mrn kwpn, koulupainotteinenevm
♛ iii. Rising Rivel
trn kwpn, koulupainotteinenevm
♛ iie. Rustic Romance
m kwpn, koulupainotteinenevm
♛ ie. September Amelia
m kwpn, koulupainotteinenevm
♛ iei. Jack von Lyck
m kwpn, koulupainotteinenevm
♛ iee. Royal Ellen
prt kwpn, koulupainotteinenevm
♛ e. Celestia Raise
rtkm kwpn, koulupainotteinenevm
♛ ei. Private Tjaard
rnkm kwpn, koulupainotteinenevm
♛ eii. Zef von Mick
prn kwpn, koulupainotteinenevm
♛ eie.
mkm kwpn, koulupainotteinenevm
♛ ee.
kwpnevm
♛ eei.
kwpnevm
♛ eee.
kwpnevm

Kilpailumenestys

Näyttelyt:
00.00.2021 - paikka, luokka, tuom. - palkinto
00.00.2021 - paikka, luokka, tuom. - palkinto
00.00.2021 - paikka, luokka, tuom. - palkinto

Muut kilpailut
07.02.2021 Freeze Frame - Grand Prix - 5/16 (69,394 %)
20.02.2021 Le Château Enchanté - Grand Prix - sijoitus
07.03.2021 paikka/kutsu - Grand Prix - sijoitus

Ominaisuuspisteet
Hyppykapasiteetti ja rohkeus 0.00
Nopeus ja kestävyys 0.00
Kuuliaisuus ja luonne 0.00
Tahti ja irtonaisuus 0.00
Tarkkuus ja ketteryys 0.00
Kouluratsastuksessa 0.00 op. (vt. 0/00) 00 starttia joista 00 sijoitusta ja 00 voittoa

reaaliaikainen tilanne nähtävissä rekisterisivulta

Varustekaappi ja hoito-ohjeet

Paris is the capital of France.

Päiväkirja ja valmennukset

Tokyo is the capital of Japan.


virtuaalihevonen

kuvat ja tekstit © VRL-14627 ellei toisin mainita