Liefde Stud

Geen Held

meriitit jne.


Nimi: Geen Held Syntymätiedot: 12.09.2015
Rotu: Hollanninpuoliverinen Rekisterinumero: VH21-012-0054
Sukupuoli: Tamma Ikääntyminen: Satunnainen
Säkäkorkeus: 171 cm Kasvattaja: evm
Väri: Mustankimo (aa / Ee / Gg) Omistaja: Liefde Stud (VRL-14627)
Painotuslaji: Kouluratsastus Koulutustaso: Grand Prix
Rate My Pony 2 star prospect (896 p) 11/2021 (luonne 35% / liikkeet 65% / taidot 48%)

Luonnekuvaus

Liefden tallissa Helga tunnetaan heikosta asennoitumisesta tilanteisiin, jotka vaativat lujia hermoja ja jäntevää kärsivällisyyttä. Monesti se on vuosien varrella ennättänyt kuitenkin todistamaan, että temperamentti antaa periksi muutoksille ja rutiinien rikkomiselle, se vaan vaatii hevosen täyden panostuksen. Helga ei ole vain kerran tai kaksi koetellut käsittelijänsä hermoja mitä erikoisemmilla jekuilla, joihin se keskittää herkästi huomionsa tilanteissa, joissa joutuu muuten jäämään passiivisesti seisomaan ja odottamaan. Tamma ei ole pahansuopa ja tietää aina rajan tempuilleen niin, että kunnioitus ihmistä kohtaan ei jää epäselväksi. Helga on kohtuu säikky epävarman käsittelijän seurassa, joten sen vierellä saa olla jatkuvasti hereillä. Mitä enemmän hevosella on tekemistä ja miettimistä, sitä vähemmän sillä on aikaa säikkyä turhanpäiväisiä asioita.

Muiden hevosten seurassa Helga on aavistuksen potkuherkkä ja pomottava. Se hakeutuu laumassa selkeästi johtavaan asemaan, mutta osaa antaa myös periksi ajoissa, jos kärhämä alkaa olemaan liian lähellä toteutumista. Helga matkustaa muiden kanssa hyvin ja potkuherkkyys näkyy lähinnä ratsastaessa tai taluttaessa. Kuten aiemmin mainittu, ihmistä kohtaan kimo on äärimmäisen kunnioittava, vaikkei kamalan varovainen. Sillä on hyvä tilannetaju ja käsitys siitä, missä rajat kulkevat.

Ratsastaessa Helga ei ole kovin turta vaan pikemminkin hyvin eteen kulkeva. Se on ratsastessa voimakas ja hyvä kokoamaan itseään ja käyttämään omaa kroppaansa pieninkin avuin, eikä tarvitse kovin suurta tukea ratsastajalta. Pikajuoksijaa Helgasta ei saa pakottamallakaan, mutta askellajien rikot ovat siitä huolimatta harvassa. Keskittyessään tekemiseen hevonen harvemmin noteeraa ulkopuolisia ärsykkeitä, joista keksii helposti säikyttävää tilanteissa, joissa sille antaa liikaa aikaa miettiä. Helga ei ole kovin maastovarma, mutta menee nätisti muiden hevosten perässä. Kisapaikalla joko ennakkoluuloinen ja säpsy tai vastakohtaisesti rento ja sopivasti menossa.

Sukuselvitys

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti. Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor.

x

Jälkeläiset

x

Sukuselvitys

Paris is the capital of France.

♛ i. Flink Zijin
kwpn, ruunikonkimo 170cmevm
♛ ii. Omarm
kwpn, mustankimo 173cmevm
♛ iii.
kwpnevm
♛ iie.
kwpnevm
♛ ie. Margherita
kwpn, punaruunikko 168cmevm
♛ iei.
kwpnevm
♛ iee.
kwpnevm
♛ e. Samen Voor
kwpn, musta 167cmevm
♛ ei. Voor Jou
kwpn, tummanruunikko 176cmevm
♛ eii.
kwpnevm
♛ eie.
kwpnevm
♛ ee. De Bestemming
kwpn, musta 169cmevm
♛ eei.
kwpnevm
♛ eee.
kwpnevm

Kilpailumenestys

Näyttelyt:
00.00.2021 - paikka, luokka, tuom. - palkinto
00.00.2021 - paikka, luokka, tuom. - palkinto
00.00.2021 - paikka, luokka, tuom. - palkinto

Muut kilpailut
00.00.2021 paikka/kutsu - luokka - sijoitus
00.00.2021 paikka/kutsu - luokka - sijoitus
00.00.2021 paikka/kutsu - luokka - sijoitus

Ominaisuuspisteet
Hyppykapasiteetti ja rohkeus 0.00
Nopeus ja kestävyys 0.00
Kuuliaisuus ja luonne 0.00
Tahti ja irtonaisuus 0.00
Tarkkuus ja ketteryys 0.00
Kouluratsastuksessa 0.00 op. (vt. 0/00) 00 starttia joista 00 sijoitusta ja 00 voittoa

reaaliaikainen tilanne nähtävissä rekisterisivulta

Varustekaappi ja hoito-ohjeet

Paris is the capital of France.

Päiväkirja ja valmennukset

Tokyo is the capital of Japan.


virtuaalihevonen

kuvat ja tekstit © VRL-14627 ellei toisin mainita