Zakaria II


Syntynyt 18.04.2020 Saksassa ja nyt 8 vuotias
Holsteininhevonen, väriltään rautias piirrolla ja säkäkorkeudelta 167 cm
Painotuslajina esteratsastus, kapasiteetti 150 cm, kilpailee porrastettuja (vt. 7/9)
Kasvattanut (evm) ja omistaja Rose Grove Stable (VRL-14627)

VH20-044-0076 / #PKK0000

09.08.2020 Ratsuhevosten laatuarvostelu XXXVII / Superior Grade (82,222 %) + Best Stallion


Luonnekuvaus, historia ja kuvagalleria

Jos Zakaria II hevosta tulisi kuvata jollakin sanalla, olisi se ehdottomasti sinnikäs. Ori on ollut täysin ilmiömäinen esteratsuna, joka ei hevillä periksi anna. Zach on periksiantamaton ja itsepäinen hevonen, jolla on kova usko itseensä ja omiin päätöksiinsä. Joissakin tapauksissa on käynytkin niin, että liian arka ratsastaja on jäänyt täysin rautiaan orin vietäväksi. Kasvattaja olisi toivonut kovasti estesuvun perijälle herkkyyttä ratsastaessa, mutta isäänsä tullut poika ei toiveista piitannut. Esteälyä hevosella on jakaa vaikka pienelle kylälle, mutta voimakas vienti voi pelottaa arkaa ratsastajaa. Tekninen osaaminen sileällä voi olla hakusessa, mutta hyvä hyppytekniikka kompensoi sen taidon.

Muutoin Zach osaa käyttäytyä hevosiksi. Se on perus virkeä, menevä ja rohkea, mutta voi joinakin päivinä säikkyä normaalia helpommin. Muiden hevosten kanssa se tulee toimeen, historiansa aikana on todistettu kolme muuta oria, joita yleensä kovin fiksu Zach ei voinut sietää silmissään. Ihmistä kohtaan hyvin kunnioittava, mutta tammat voivat saada sen pasmat sekaisin. Zach on hyvä keskittymään etenkin sille mieluisissa asioissa, kuten esteratsastuksessa tai maastossa kovassa vauhdissa. Hevonen sietää melko hyvin kaikkea vastaan tulevaa, mutta pesutilanteet ovat tuottaneet nuoresta asti harmaita jouhia hevoselle, harmaita hiuksia käsittelijälle. Nirppanokkana esteoria ei edes lahjota herkuilla: se kelpuuttaa suuhunsa vain porkkanaa paloiteltuna, ei mitään muuta.

Kilpailutilanteet ovat ne, joissa Zach on kuitenkin aina parhaimmillaan. Se ei pelkää yleisöä tai ääntä vaan syttyy pienestäkin huomiosta ihan uudella tavalla. Showmiehen virkaa ei suotta ole heitetty orin harteille, jossa se sitä on kunnialla saanut kannettua mukanaan. Matkustaessa Zach on rauhallinen heti kun joskus vaikeuksia tuottanut lastaus on onnistunut. Pätevä kisahevonen, joka ei missään tapauksessa ole ilkeä käsitellessä eikä matkustaessa.

Sukuselvitys

♚ i. rotu, unäk, painoteevm ♚ ii. rotu, unäk, painote ♚ iii.
♛ iie.
♛ ie. rotu, unäk, painote ♚ iei.
♛ iee.
♛ e. rotu, unäk, painoteevm ♚ ei. rotu, unäk, painote ♚ eii.
♛ eie.
♛ ee.rotu, unäk, painote ♚ eei.
♛ eee.

Jälkeläiset

00.00.0000 rotu t. / o. varsannimi e. hevosennimi om. omistaja

Kilpailutiedot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti. Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor.


Muut kilpailut
07.02.2021 Freeze Frame viikonloppu - 140 cm - 13/ 22

00.00.2021 paikka/kutsu - luokka - sijoitus
00.00.2021 paikka/kutsu - luokka - sijoitus

Ominaisuuspisteet
Hyppykapasiteetti ja rohkeus 0.00
Nopeus ja kestävyys 0.00
Kuuliaisuus ja luonne 0.00
Tahti ja irtonaisuus 0.00
Tarkkuus ja ketteryys 0.00

Kouluratsastuksessa 00.00 op. (vt. 0/00)
00 starttia joista 00 muuta sijoitusta ja 00 voittoa

reaaliaikainen tilanne nähtävissä rekisterisivulta

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja
Tämä on virtuaalihevonen